Kepkuldes.com: a képfeltöltő oldal, ahol nincs szükség regisztrációra

Sokan szeretnének képeket feltölteni és megosztani az interneten, de nem akarnak bonyolult regisztrációs folyamaton átesni, vagy fizetni egy szolgáltatásért. Erre nyújt megoldást a kepkuldes.com, egy ingyenes, online, képmegosztó oldal, ahol a felhasználók gyorsan és egyszerűen tölthetnek fel és oszthatnak meg képeket közvetlen linkkel.

A kepkuldes.com használata nagyon könnyű és gyors. Nincs szükség regisztrációra vagy bejelentkezésre, csupán a képek kiválasztására. Ezután a rendszer feltölti a képeket és megadja a közvetlen linkeket, amelyekkel megoszthatjuk a képeinket bárkivel. A linkeket másolhatjuk a vágólapra, vagy használhatjuk a különböző beillesztő kódokat, amelyekkel a képeinket beilleszthetjük weboldalakba, fórumokba vagy blogokba. A kepkuldes.com nem korlátozza a feltölthető képek számát, méretben pedig nagyok a korlátok, így akár nagyobb vagy animált GIF képeket is feltölthetünk.

A kepkuldes.com előnye, hogy teljesen ingyenes és biztonságos. A felhasználók nem kell megadniuk semmilyen személyes adatot vagy e-mail címet. Így nem kell aggódniuk a spamért vagy a képeik jogtalan felhasználásáért. Ha valaki nem szeretné, hogy a feltöltött képei örökre az interneten maradjanak, beállíthatja, hogy a képek automatikusan törlődjenek egy bizonyos idő után.

A kepkuldes.com egy egyszerű, gyors és kényelmes képmegosztó oldal, ahol nincs szükség regisztrációra vagy fizetésre. Ha szeretnéd kipróbálni ezt az új és hasznos szolgáltatást, látogass el a kepkuldes.com oldalra és kezdj el feltölteni és megosztani képeket!