Több tízezer magyar felhasználó regisztrált a liknerre

Alig egy hónappal a likner nevű beszélgetős applikáció indulása után, több tízezren regisztráltak rá.

A Google Play kommunikáció kategóriájában általában 2-3. helyen található a napi letöltések alapján, ez becslések szerint napi minimum 500-1000 letöltést jelenthet a liknernek. Az Apple App Store-ban a napi letöltések alapján a közösségi kategóriában rendszeresen 2-10. közötti helyezéseken található, ez becslések alapján napi több száz-ezer letöltés csak iOS eszközökön. A Google adatai alapján csak Androidra már több mint 20 ezer magyar felhasználó töltötte le, és becslések alapján hasonló számú felhasználó lehet iOS-en is. És a likner alig egy hónapja indult el!

A likner egy kép nélküli chatelős applikáció, amit sokan az AnoTalkhoz hasonlítanak, azonban a valóságban ettől eltérő. Egy körülbelül fél perces regisztráció után (ahol nem szükséges képet feltölteni!), elénk kerül a több ezer felhasználó. Őket kedvelhetjük (👍) vagy nem kedvelhetjük (👎). Ha ketten kedvelik egymást, ismerősök lesznek, és azonnal kezdhetnek chatelni, ráadásul ingyen!

A liknert sokan használják barátkozásra, kötetlen beszélgetésre, de akár társkeresésre is. A felhasználási célok különbözőek.