likner, az új ingyenes “ismeretlenek” chat app

Eddig is volt lehetőségünk, ha képek nélkül szerettünk volna chatelni az interneten. Ott van például az AnoTalk, ahol nemünk megadásával másodperceken belül chatelhetünk regisztráció nélkül valakivel.
A likner azonban a kezdeti hasonlóságon felül ettől egészen különbözik. Bár a liknerre szükséges regisztrálni, ez majdnemhogy olyan egyszerű, mintha nem is kellene. Egyrészt, beléphetünk Google, Facebook és Apple bejelentkezéssel is. De ha ez nem lenne elég, az app szinte semmi adatot nem kér el regisztrációnál, csak a nemünket és a korunkat, na meg valamilyen nevet, ami tulajdonképpen bármi lehet, akár egy becenév is. Teljes név egyáltalán nem szükséges.

Ami még nem szükséges, az a kép. A likner ugyanis egy képek nélküli chatalkalmazás (barátkozós app vagy társkereső, esetleg unalomkitöltő, felhasználási célnak megfelelően😀).
Tehát ez egy anonim chatelésre lehetőséget adó alkalmazás.

Úgy is mondhatjuk, hogy ez egy anonim Tinder. Csak annak kell felvállalnod magad, akinek szeretnéd. Ha úgy akarod, akkor senkinek, és senki nem is tudja meg, hogy használod az appot. Ha akarod, akkor valakivel megoszthatod és ez lehet egy remek barátság vagy akár párkapcsolat alapja! 😊 De egyáltalán nem muszáj, maradhatsz homályban. Csak úgy, mint a képek, amiket a beszélgetésben küldenek, ugyanis ezek – nagyon helyesen – el vannak homályosítva, nehogy valaki olyan képeket küldjön, amiket nem akarsz látni, De van tiltás és jelentés is, ez egy moderált platform.

A likner képen. (Forrás: likner.com)

A chatfelület nagyon kellemes, nem is szükséges egyéb platformra váltani, minden funkciót kielégít. Vannak becenevek, üzenetreakciók, üzenetválaszok, hangüzenetek, képüzenetek, GIF üzenetek, minden. Az app magyar fejlesztésű, jól össze van rakva, 2024-ben jelent meg, bátran ajánlom kipróbálni. Letölthető iOS-re és Androidra is. Mivel még most indult az app, lassan gyűlnek rajta a felhasználók, de érezhetően nagy az érdeklődés, hiszen hiánypótló az alkalmazás.